Sponsorer

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Nu er der lang tid til sæsonstart!

IMG_0100

CS Racing gennemførte tirsdag en shakedown-test af den nyindkøbte BMW M3 GT2 på Padborg Park.

Vindstødene var af stormstyrke og regnen stod ned i stænger, men netop som den brede BMW blev læsset ud af traileren stoppede regnen.

Dér stod den. Bred, lav og brutal. Eftermiddagssolen, der netop tittede frem bag skyerne, blev mødt af et blændende grin fra den nye ejer, da der blev tændt op under BMW'ens otte cylindre.

 

IMG_0091

Den knap 500 hestekræfter stærke BMW M3 E92 er en tro kopi af de fabriks-BMW’er som deltog i 24 timers løbet på Le Mans denne sommer. Størstedelen af bilen er bygget i kulfiber, og motoren er leveret direkte fra BMW Motorsport i München.

Efter en kort gennemgang af bilens knapper og funktioner - dem er der en masse af - kunne Christian Siepmann køre de første omgange på en våd og kold Padborg Park.

IMG_0068

"Hold kæft hvor den trækker!" lød den første kommentar fra en glad chauffør efter et par omgange på banen. "Den føles bare helt rigtigt, og så trækker den helt vanvittigt!"

Halvanden time senere kunne den hvide racer rulles tilbage i traileren og køres tilbage til VHA Trim, hvor Peter Rasmussen vinteren over skal lave enkelte modifikationer på bilen.

"Jeg har lavet en aftale med Peter Rasmussen og VHA Trim, så han fungerer som Chief Engineer på bilen i 2012", fortæller Christian Siepmann. "Det betyder, at jeg ikke skal lave andet end at koncentrere mig om at køre bil og pleje mine sponsorer - og det glæder jeg mig meget til."

IMG_0076

CS Racing deltager i 2012-sæsonen i størstedelen af Special Saloon Car-serien, samt i et par 12- og 24-timers racerløb i Europa.

"Vi vil nok også dukke op til et par løb i Danish Endurance Championship for at få optimal forberedelse til de internationale løb", forklarer Siepmann. "Mine medkørere er endnu ikke på plads, men vi har forhandlinger i gang."

Indtil Christian Siepmann kan få glæde af sin bil på racerbanen er der mange projekter i gang:

"Bilen skal have justeret nogle småting, før den er helt race-ready, og så skal vi have lakeret bilen i den rigtige, fragtmandsblå farve. Men når det er sagt, så er der alt for lang tid til sæsonstart!"

Se et par korte glimt fra shakedown-testen på nedenstående link og se, hvad der er i vente i 2012.