Sponsorer

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Siepmanns Travle Dage

 

02042012KG 0044

2. og 3. april har været hektiske for den aarhusianske racerkører Christian Siepmann, der i år skifter fra Renault Clio Cup til blandt andet Special Saloon Car. Mandag præsenterede han og hans team, CS Racing, den nye racerbil, en BMW E92 M3 GT2, og tirsdag kørtes årets første test på FDM Jyllandsringen.

Mandagens præsentation foregik hos hovedsponsoren, Danske Fragtmænd, hvor sponsorer og den inviterede presse havde mulighed for at se nærmere på bilen. Der blev sendt mange beundrende blikke mod den 485 hestekræfter stærke racerbil i løbet af dagen, og mange fik også prøvet kræfter med teamets race simulator.

Efter en veloverstået præsentation var CS Racing klar til roll-out tirsdag morgen kl. 08.00, og trods en temperatur på omkring frysepunktet var der god stemning, da motoren startede op og alt blev klar til test.

I motorsportens verden er det ikke hverdagskost at en spritny racerbil bare starter og kører problemfrit, men takket være teamets tekniske troldmand, Peter Rasmussen, kunne hele dagen køres igennem uden vanskeligheder. Selv køreren lærte hurtigt sit nye fartvåben at kende, så der blev kørt fornuftige omgangstider allerede inden dagen var omme.

”Testen havde slet ikke til formål at jeg skulle sætte nye banerekorder , men vi fik en god fornemmelse for bilen, og nu har vi lidt mere at gå efter frem til sæsonstart”, forklarer Christian Siepmann. ”Det har givet værdifulde kilometer for både mig og bilen, så næste testdag vil helt bestemt give endnu mere input til opsætningen.”

03042012KG 0038
Christian Siepmann er klar til sæsonstart med den nye BMW E92 M3 GT2.

Også Chief Engineer Peter Rasmussen havde en positiv oplevelse med den bil, han har modificeret og justeret i vintermånederne:

”Det er en forløsning at se bilen gennemføre første testdag uden problemer”, fortæller han. ”Endnu vigtigere har det været at Christian har kunnet køre bilen så let som han har. Det er en hurtig og avanceret racerbil, så hvis opsætningen havde været helt i vejret, havde han skullet kæmpe alene for at holde bilen på banen.”

Mens den fuldblods BMW-racer står nydekoreret og ligner en pokalhøster, har Siepmann realistiske ambitioner for den første tid med bilen:

”Vi ved at det første år bliver et konstant arbejde med at få bilen til at køre præcis som vi ønsker det – så den første halvdel af sæsonen har jeg slet ingen forventninger til. Næste år skulle derimod gerne se bedre ud…”

Se en lille videoteaser fra testdagen herunder.

CS Racing 2012 - Første Testdag

Foto & Video: Gripping Media