Sponsorer

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Dobbeltmesterskabet kom i hus - som planlagt

 

28092014kg 0681

Christian Siepmann kunne søndag aften fejre sin ultimative succes - Risskov-køreren er nu dansk mester i First Stop SSC-klassen, både i SGT-klassen samt det generelle mesterskab.

Den aarhusianske BMW-kører vandt også SGT-klassen sidste år, men i år var ambitionen fra start at sikre sig det samlede mesterskab. Vejen til succes har været hård, lærerig og fascinerende:

- Jeg har været heldig at sammensætte et vaskeægte dream team af mekanikere og teknikere til denne sæson. Uden dem havde resultatet med garanti set anderledes ud, fortæller Christian Siepmann.

- Vi har virkelig arbejdet professionelt og målrettet lige siden vores første møde, og jeg er uendeligt stolt af det, vi har udrettet sammen. Vores planer og strategier har holdt hele vejen, og jeg har hele tiden haft et solidt og effektivt værktøj, når jeg var på banen.

28092014kg 0646

Under weekendens løb var der indledningsvis udfordringer med de nyrenoverede støddæmpere. Den fragtmandsblå BMW kunne ganske enkelt ikke finde det nødvendige greb i den første træning. Heldigvis fandt mekanikerne løsningen og endte med at lave sæsonens bedst kørende opsætning.

Normalt gælder racerløb om at vinde, men når årets sidste løb køres, kommer strategi ofte før vinderambitioner. Således tog Christian også til takke med to andenpladser og en tredjeplads i weekendens løb - til gengæld samlede østjyden point nok til at sikre sig mesterskaberne.

- Bilen havde kræfter og greb nok til at jeg kunne køre mig til sejre, men at slås om førstepladsen er også lig med en stor risiko for fejl eller påkørsler. Vores mål har været at vinde mesterskabet - og så skal jeg ikke risikere at ødelægge det i de sidste løb.

28092014kg 0355

Endnu en hård sæson er slut, og CS Racing’s hårdtarbejdende mekanikere kan nu nyde en rolig periode, før forberedelserne til 2015-sæsonen går i gang.

Fra teamet skal lyde en stor tak til sponsorer og samarbejdspartnere, der alle har været en del af rejsen mod de flotte resultater.